Rodinná ovocnářsko-včelařská Farma byla založena v roce 2000. Jejím posláním je proměna bylinek, medu a ovoce do podoby kvalitních ovocných destilátů a likérů. Ty rodina Žufánků vyrábí v malé obci Boršice u Blatnice poblíž Uherského Hradiště. Vynikající ovocné destiláty i bylinné likéry vznikají z ovoce a bylin z vlastních sadů a záhonů Žufánkových, které se nacházejí na úpatí chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat.
Zdejší krajina dodává ovoci charakteristickou vůni a chuť, která pak nejlépe vynikne v destilátech. Vedle tradiční slivovice, hruškovice, meruňkovice či višňovice nabízí Žufánkovi také likéry jako je Kontušovka, medový či mátový likér. Všechny produkty jsou vyrobeny z lokálních surovin podle původních osvědčených receptur, bez použití umělých barviv, ochucovadel a aromat. Ovoce, ze kterého jsou vyráběné, nese certifikát BIO kvality.
Když rodinný podnik voní po švestkách