Ve středu 20. 4. Vás zveme do Gruntu na OCHUTNÁVKU jedinečného Tapioca pudingu vyrobeného z perliček škrobu hlíz rostliny maniok zahuštěných kokosovým mlékem! Tento čerstvý lahodný dezert je plný energie, výživných látek a vitamínů bez použití konzervantů a barviv. Je vhodný pro celiaky, vegany, vegetariány, dělenou stravu a pro jedince s laktózovou intolerancí. Vyberte si Tapiocu s čokoládou, mandarinkou, hruškou, broskví ananasem nebo samotný a užijte si tuto skvělou svačinku!
Zároveň se můžete zapojit do
SOUTĚŽE o rodinné balení na domácí přípravu 30-ti pudingů a možnost zúčastnit se kurzu přípravy Tapioci v Praze! Pošlete nám do zpráv na našem
Facebooku fotografii na téma „Kde si nejraději vychutnávám svou Tapiocu.“ Nejoriginálnějšího autora odměníme a fotku zveřejníme na Facebooku. A nezapomeňte nám dát "To se mi líbí" :-) Děkujeme! Soutěž probíhá od 18. do 24. 4. 2016.