na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
  • 1 lžíce sádla
  • 2 cibule
  • 1 čerstvá paprika (pan Smotlacha)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce sladké papriky
  • 1 lžička pálivé papriky
  • 4 kuličky nového koření
  • 6 kuliček pepře
  • 1 bobkový list
  • ½ lžičky kmínu
  • 500 g brambor
  • 1-2 farmářské klobásky (Uzenářství Novák)

 

Na sádle osmažte pokrájenou cibuli i česnek, poté přidejte na kolečka nakrájené klobásky a čerstvou papriku. Když cibulka začne zlátnout, odstavte z plamene a zamíchejte papriku, aby se nepřipálila. Přidejte nakrájené brambory a opět chvíli restujte, poté přisypejte zbylé koření a zalijte vodou jen tak, aby byly brambory ponořené. Vařte přibližně půl hodiny – nejlépe chutná přímo na čerstvém vzduchu!




Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2017