na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
  • 500 g mletého hovězího masa, lépe tučnějšího (Farma a jatky Rudolec)
  • 1 lžíce worchesterské omáčky
  • sůl, pepř
  • 120 g karamelizované cibulky
  • 120 g kozího sýra (paní Eva Sedláková)
  • 100 g nakládaných brusinek/rybízu (společnost Rakytník Cvrček)
  • 4 listy salátu (pan Svačina, Ovčáry)

 

Hovězí maso důkladně propracuje s omáčkou, vytvarujte čtyři karbanátky a každý osolte a opepřete. Následně zprudka ogrilujte tak, aby zůstalo vevnitř lehce šťavnaté, na každém nechte roztavit kousek sýra a kompletujte do housek s brusinkami, karamelizovanou cibulkou a salátem.




Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2024