na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
  • 1-2 filety ze pstruha lososovitého (společnost Naše ryba)
  • 1 lžička sladké papriky (Davídkovo koření)
  • 1 ½ lžičky oregana
  • 8 masitých rajčat (pan Smotlacha)
  • svazek bazalky (pan Svačina)
  • olivový olej
  • pepř
  • sůl

 

Filety zkontrolujte dotekem, v případě, že najdete kosti, opatrně je pinzetou vytáhněte, jde to snadno. Lehce poprašte paprikou, oreganem, solí a pepřem. Rajčata rozdělte na poloviny a položte řeznou stranou dolů na rozpálený olejem potřený gril, nechte alespoň 3 minuty grilovat, poté opatrně obraťte, pokapejte olejem, každé rajče ochuťte natrhanou bazalkou a posolte. Odložte na teplé místo a mezitím grilujte pstruží filety – ideálně na hliníkových podložkách, jsou hotové za chvilku. Díky tomu, že je filet „bez kostí“, bude určitě chutnat i dětem a rajčata rybu vhodně doplní svojí lehce nakyslou chutí.




Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2024