na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
Bylinkové tofu:
  • 1 balení tofu natural
  • 2 lžíce oleje (Bohemia olej)
  • hrst čerstvé bazalky
  • hrst čerstvé pažitky
  • hrst čerstvé petrželky
  • hrst medvědího česneku
  • sůl, pepř

Na dokončení:
  • cca 100 g celozrnných těstovin (Pasta fidli)
  • bazalkové pesto (Hradecké delikatesy)
  • 150 g čerstvého hrášku
  • hrst slunečnicových semínek
  • hrst sedmikrásek klíčky

Tofu si nakrájíme na malé kostičky, vložíme do nádoby, přidáme čerstvé bylinky, olivový olej, sůl, pepř, důkladně promícháme a necháme marinovat, ideálně přes noc. Následující den uvaříme těstoviny dle návodu.Tofu krátce orestujeme. Uvařené těstoviny promícháme s pestem, hráškem a restovaným tofu. Těstoviny jsem rozdělila na talíře a na závěr posypala slunečnicovými semínky, klíčky a sedmikráskami.



Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2017