na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
  • 10 kuřecích paliček nebo na menší díly rozporcované kuře (Farma Loužná)

 

Marináda:

  • 100 ml slunečnicového oleje

  • 250 ml piva
  • 1 střední žlutá cibule (pan Janda – Česnek od pěstitele)
  • 3 stroužky prolisovaného česneku (pan Janda – Česnek od pěstitele)
  • 1 lžička čerstvě mletého pepře (Davídkovo koření)
  • 1 lžička sladké papriky (Davídkovo koření)
  • 1 lžíce kremžské hořčice
  • svazek petrželové natě, nadrobno posekané (pan Svačina)
  • 3 lžičky soli

 

Metličkou promíchejte všechny suroviny, nalijte do většího vodotěsného sáčku nebo uzavíratelné nádoby a vložte do ní kuřecí díly. Nechte marinovat 5-12 hodin, průběžně maso poobracejte.

Grilujte zvolna, aby se maso dobře propeklo i u kosti. Podávejte s chlebem a salátem.




Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2017