na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
  • 1 kg kuřecích křidélek

 

Marináda:

  • 1-2 lžíce medu
  • 1 lžička oregana
  • 1 lžička chilli vloček
  • 1 lžička kajenského pepře
  • 1 lžíce koření na pečené kuře (Davídkovo koření)
  • 3 lžičky soli
  • ½ lžičky citronové kůry
  • 5 lžic slunečnicového oleje

 

Kuřecí křidélka promíchejte s marinádou a nechte přes noc v lednici odležet, vstřebají chuť koření a lehce zkřehnou. Poté z nich marinádu lehce otřete a pomalu dozlatova grilujte (díky sladké marinádě se křídla snadno mohou připálit). Podávejte s dostatkem čerstvého chleba.




Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2017