na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
  • 500 g mletého hovězího masa
  • 2 lžíce čerstvého koriandru, nasekaného
  • 1/3 lžičky pálivé papriky (Davídkovo koření)
  • 1/3 lžičky skořice
  • ½ drceného koriandru
  • 1 prolisovaný stroužek česneku (pan Janda – Česnek od pěstitele)
  • několik stroužků muškátového oříšku
  • 1/3 lžičky mletého černého pepře
    šťáva z půlky citronu
  • 20 špejlí (alespoň půlhodinu předem namočených ve vodě)

 

Hovězí maso důkladně propracujte se směsí koření, poté rozdělte na 20 stejných porcí, které rozložte na špejle – každou obalte a vytvořte menší šišky. Grilujte na přímém ohni a postupně otáčejte, následně ze špejlí stáhněte a podávejte s chlebovými plackami, okurkovým jogurtem a nakrájeným ledovým salátem.




Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2017