na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
Foodblog
Nanuky:
  • 1 hrnek jahod
  • 1 hrnek červeného rybízu 
  • 2 lžíce javorového sirupu 
  • špetka vanilkového prášku 

Poleva: 
  • 1 kelímek sójového jogurtu, či jiného 
  • 1 lžíce kokosového cukru mrazem sušené ovoce od Mixit z Gruntu 

Jahody si omyjeme, zbavíme stopek. Rybíz obereme. Pomocí tyčového mixéru rozmixujeme spolu s javorovým sirupem a vanilkovým práškem v hladkou hmotu. Tou naplníme nanukové formičky a dáme mrazit do ztuhnutí. Mezitím osladíme jogurt kokosovým cukrem. Ztuhlé nanuky jsem máčela v jogurtu, sypala mrazem sušeným ovocem a dala opět mrazit.



Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2017